چگونه در زمین شکار ،شکار را پوست بکنیم

6/دی/1402 وبلاگ
بدون دیدگاه

چگونه در زمین شکار،به راحتی شکار را پوست بکنیم:

هر شکار موفقیت آمیزی با یک لاشه حیوان شکار شده به پایان می رسد که باید به صورت قابل استفاده برای مصرف در آید. شکار هر چه باشد چه یک سنجاب باشد و چه یک گوزن ، تفاوتی ندارد ، زیرا هدف این است که گوشتی تمیز و سالم برای مصرف به دست آید.

اولین مرحله برای این کار ،در آوردن اعضای داخلی بدن حیوان است که در اینجا یک آهو (گوزن) است .شما به یک چاقوی تیز نیاز دارید ولی نباید چاقو زیاد بزرگ باشد یک چاقوی تیز 10 سانتی متری دسته دار و یا یک چاقوی تاشو خوب است. همچنین به یک طناب محکم با قطر کوچک (طناب چتر بسیار خوب است) و نیز به زمان نیاز دارید تا از این مرحله آخر شکار گوزن خود لذت ببرید.

فروشگاه فجر با 30 سال سابقه فروش لوازم شکار و قطعات اسلحه  در خدمت شما عزیزان بوده است.

1-مرحله آماده سازی:وقتی مطمئن شدید که حیوان مرده است می توانید کار را آغاز کنید و باید سریع روده آن را از بدن خارج کنید.لاشه بدن حیوان را به یک نقطه که سایه باشد بکشید و آن را طوری روی زمین قرار دهید که سر آن کمی رو به بالا باشد.اگر کسی در کنار شما هست که کمکتان کند از او بخواهید پاهای حیوان را به عقب بکشد و باز نگاه دارد ولی اگر تنها هستید می توانیدبا استفاده از طناب پاهای آن را باز نگاه دارید .طناب را به دور سم های حیوان بپیچید و آن را به یک تنه درخت و یا ریشه گیاهان و یا بهتر از آن به میخ های فلزی چادر (خیمه) ببندید.

 

2-مرحله درآوردن اعضای تناسلی:اگر در کشور شما قانون بر این نیست که اعضای تناسلی به شکل طبیعی بر روی بدن حیوان باقی بماند ،اعضای تناسلی را از بدن آن خارج کنید .اگر حیوان شکار شده نر است ،اطراف کیسه بیضه آن را به طرف جلو ببرید (به طرف آلت تناسلی) و آن را خارج کنید.

3-مرحله برش اطراف:اطراف مقعد حیوان را با دقت برش دهید و روده را از دیواره مقعد حیوان را با یک تکه طناب کوتاه ببندید تا از پخش شدن محتویات روده به بیرون ،هنگام بیرون کشیدن آن جلوگیری شود.

 

4-مرحله ایجاد یک برش کم عمق:در بخش پایین شکم ،دقت بیشتری داشته باشید تا برش عمیقی ایجاد نشود و مثانه یا شکمبه پاره نشود.تیغه چاقوی خود را به طرف سر حیوان بکشید و برش را با دو انگشت خود هدایت کنید.

5-مرحله برش به طرف جلو:به طرف جناق سینه برش را ادامه دهید باید بتوانید با این برش جناق سینه را پیدا کنید که دیواره ای ارتجاعی داردو این دیواره قلب و شش ها را از روده ها جدا می سازد . این ماهیچه را با دقت بر ش داده و تا دیواره شکم ادامه دهید.

6-مرحله رسیدن به سینه:به دقت برش را ادامه دهید تا به نای برسد حالا قلب و شش ها را به طرف عقب بکشید و شکمبه و روده را به طرف سر بیرون بکشید.روده را به سمت پایین لوله کنید و از بدن حیوان بیرون بکشید.

 

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها

گروه بندی